Ahad, 23 Ogos 2009

The Balqis Day Out



Haii... bulan puasa pun nak gi Taman Permainan. Dah nama pun budak kan. Bawak jer ler. Tapi sayang, separuh gambar lagi rosak masa aku transfer. Walaupun aku dah try recover tapi aku tersilap langkah. Patutnya aku check dulu fail yang aku dah recover dulu, ini aku terus jer wipe CF aku. Sekali check yang dah recover, hampeh. Tengok jer ler gambo yang tinggal ni.. Sob.. sob..

Paling sedih tengok vandalisme ni. Teruk betulkan.




Foto montaj


0 komen: