mknace unlimited™|The Colours of Life

Welcome to a small world around me and a simple life of mine in full colours. Together we share the beauty of the world. Sharing since '04 on fotopages, blogger on '07.

mknace unlimited™|The Colours of Life

With warmest regards and wishes joy for all.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Kufic square art practitioner.

mknace unlimited™|The Colours of Life

Some of the figurines as the hobbies of collecting them.

mknace unlimited™|The Colours of Life

All of us | the colours of life.

Memaparkan catatan dengan label Lawatan Hujung Minggu. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lawatan Hujung Minggu. Papar semua catatan

Sabtu, 5 Ogos 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170804 Lawatan Hujung Minggu


Sekolah Tun Fatimah : 20170804 Lawatan Hujung Minggu. Semalam singgah Mat Corner terlebih dahulu. Alhamdulillah. Ada rezeki dapat makan Nasi Ambeng hari ni. Pastu baru gi beli food untuk Iqa. Selesai baru la gerak ke STF. Ramai orang hari ni. Terus gerak ke kantin untuk late lunch. Suka Iqa dapat makan nasi ambeng. Layan.

Sabtu, 29 Julai 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170721 Lawatan Hujung Minggu


Sekolah Tun Fatimah : 20170721 Lawatan Hujung Minggu. 21 Jun. Macam biasa. Melawat Iqa. Hmmm. Lepas ni tak payah beli maggi lagi dah. Dah diharamkan. Makan lunch bersama. Dalam kereta. Kekeke.

Sabtu, 8 Julai 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170707 Lawatan Hujung Minggu


Sekolah Tun Fatimah : 20170707 Lawatan Hujung Minggu. Selesai urusan di Kluang, macam biasa terus ke STF. Bawak food dan barang yang dipesan. Borak. Makan makan. Dan tambah sikit. Snap snap sini sana. Kekeke. Ni semua si Mus punya bahana la ni. Google Local Guide katanya.

Jumaat, 7 April 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170331 Lawatan Hujung Minggu


Sekolah Tun Fatimah : 20170331 Lawatan Hujung Minggu. Gi lawat Iqa minggu lepas. Last minute plan. Better gi Jemaat. Sabtu boleh rehat sikit. Pinggang memang totally sangat sakit actually. Aku terbaring aje kot. Nak gerak memang tak la. Adjust seat. Paling sedap aku rasa. Aku nyandar ja lam kereta. First time bawak kereta camni. Langsung tak turun. Sampai rumah. Perit rasanya nak gerak masuk. Tu yang hari ahad ayat pertama KS. Kuat betul bau koyok ke ubat dalam bilik ni. Hahaha. Khamis kena. Isnin baru recover full.

Sabtu, 1 April 2017

Sekolah Tun Fatimah : 20170225 Lawatan Hujung Minggu


Sekolah Tun Fatimah : 20170225 Lawatan Hujung Minggu. Lama jugak ye gambo ni terperam dalam dropbox. Jalan jalan hujung minggu. Ni kira hari yang agak tensen sebab line streamyx out dekat rumah, henpon langsung taknak start. Balik. Singgah Digi. Terus amik henpon baru. Sebelum pulang lepak KFC. Ni semua tensen punya pasal la ni. Kekeke.